Rólunk

USYS – Cashless Professional. A Vending szektor Telemetria-, Menedzsment- és Felügyeleti rendszerek vezető szolgáltatója Magyarországon. Cégünk által életre keltett és a Nemzeti Kutatási Technológiai Hivatal által is támogatott project 2007-ben kelt útjára. Célja hogy innovatív pénzkímélő fizetési rendszereket fejlesszen és vezessen be a kezelőszemélyzet nélküli áru automaták piacára. A fejlesztés több mint 10 éve alatt az automata eladási technológiát és az erre épülő üzemeltetési iparágat a kezdetektől ismerő, professzionális vállalkozások működtek közre. Ennek eredményeképp ma elmondható, hogy teljesen az alapoktól 21. századi technológiát sikerült megvalósítani és bevezetni, mely sok tekintetben túlmutat a nyugat európai és tengeren túli rendszerek színvonalán. Rendszerünk jelenleg is 4 országban (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország) közel 4900 felállítási helyen működik és mintegy 61,2 millió tranzakciót kezel éves szinten. Már a kezdetektől jellemzője az extrém mértékű testre szabhatóság, az on-line web alapú kezelő- és tájékoztató felület, a gyors és precíz műszaki támogatás. Bármely automatába beszerelhető, Paypass bankkártyákkal, sms-sel, Supershop kártyával és beléptető kártyákkal egyaránt működtethető.
Küldetésünk, hogy mind a felhasználók, mind pedig az üzemeltetők szemszögéből olyan műszaki értéket teremtsünk, mely a kezelőszemélyzet nélküli automaták piacán elősegíti a készpénzkímélő fizetési és távfelügyeleti szolgáltatást. 
Szolgáltatásunkat minden oldalról az üzembiztosság, az egyszerűség és a könnyen kezelhetőség jellemzi. Tudjuk, hogy ügyfeleinknek nincs idejük bonyolult infrastruktúrát és tudást igénylő megoldásokra, így habár a technológia műszaki háttere igen complex, a kezelő felület egyszerűséget követ, letisztult és átlátható.