Termékek

"A színvonalat hiúságból és az elvárások okán szeretem megugrani. De nem gondolom, hogy utána ezért taps járna. Inkább azt érzem, hogy ha nem így csináltam volna, nagyon szégyellném magam." - Bombera Krisztina

A számok tükrében a USYS on-line cashless rendszerek első hivatalos tranzakciója közel 9 éve 2008. szeptember 1.-én az ózdi Saia Burgess üzemében keletkezett, mely azóta is kifogástalanul működő on-line cashless és telemetriás vending megoldás. Azóta rendszereink közel 4900db vending és HORECA automatába kerültek telepítésre és jelenleg évente  61,2 millió tranzakciót és ehhez tartozó kb. 8,81 milliárd forint forgalmat szolgálnak ki. Ez a teljes fennálás alatt közel 45 milliárd forint forgalom és 300 millió ügyfél kiszolgálását jelenti. Már az első generációs hardverek is igen magasra tették a mércét a megbízhatósági mutató jóval 99,98 feletti (kb. minden 10.000 tranzakcióra esett 1db hiba és miden naptári évben átalagosan 8,7óra nem tervezett kiesést könyveltünk el)  az MTBF pedig 52.560 óra felett volt. Véleményünk szerint még mindig ez az egyik legjobb komplex hardver és szoftver megoldás ezen a szűk piacon, de mi mertünk egy még nagyobbat álmodni, hogy a sok ezer mérnökóra töprengésből, tervezésből és fejlesztésből végre megszülessen a világ egyik legjobb vending megoldása, integrált telemetriás és on-line pénzkímélő fizetési rendszerének hardvere és szoftvere, melyben bombabiztos innovatív megoldások kaptak helyet a legjobb alkatrészekből, ötletekből percízen építve, kizárólag „HA” és „TALÁN” nélkül! Ezt a filozófiát követjük a jövőben, hogy igazi minőséget tervezhessünk és gyárthassunk és ügyfeleink kezébe személyre szabott, innovatív, stabil és főként nagyon megbízható vending megoldásokat adhassunk.

 

Point Of Sale Terminál

Asztali terminálunk beéíptett GSM kapcsolattal, kijelzővel, tasztatúrával és kártyaolvasóval rendelkezik. Felhasználható akár ipari környezetben eladáshoz, raktárkezeléshez, kasszák kiegészítéseként és speciális feladatok elvégzésére például kártyacsere terminálként.

LUCA REV5

A "mindentudó". Az eddigi legjobb végponti eszközünk, cégünk hardvereinek zászlóshajója a LUCA REV5 cserélhető kommunikációs interfészekkel rendelkező végponti egység, mellyel a legbonyolultabb cashless és telemetriás megoldások is játszva megvalósíthatók.

Dashboard WEB alkalmazás

WEB alapú SQL adatbázismotorral rendelkező központi vezérlő és ellenőrző alkalmazás valós idejű Telemertia, Tranzakciós lista, Naplók, Elemzések, Grafikonok, Statisztikák, Auditok megjelenítése, adatok Exportálása. Áru-automata, felállítási hely, cég, kártya és személy adatbázisok karbantartása.

Smartvend

Áru automatákba, kasszák mellé és felértékelő terminálokban telepíthető satelit végpont/célhardver, telemetriás és készpénzkímélő fizetési szolgáltatások megvalósításához.

Felértékelő szekrények

A felértékelő szekrények/terminálok a Smartvend On-line pénzkímélő fizetési rendszer dedikált feltöltő és egyben felhasználói információs berendezései, melyekkel személyes egyenlegre (kártyára, virtuális pénztárcára) kredit tölthető érme, bankjegy vagy Paypass bankkártyás feltöltéssel.